Van Loon helpt jou bij de NVM Open Huizen Dag: Bereid je goed voor en doe de Gratis-Hypotheek-Check

Het is weer zover! Op 6 april staat de jaarlijkse NVM Open Huizen Dag voor de deur, een uitgelezen kans voor huizenjagers om verschillende woningen vrijblijvend te bezichtigen. Of je nu op zoek bent naar jouw eerste huis, een nieuw avontuur begint in een andere buurt, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er op de markt is, de NVM Open Huizen Dag biedt een unieke gelegenheid om op je gemak diverse huizen te bekijken. Bij Van Loon begrijpen we hoe belangrijk deze dag kan zijn, daarom willen we je graag helpen om goed voorbereid op pad te gaan.

Waarom is voorbereiding belangrijk?

Het bezoeken van meerdere huizen op één dag kan een uitdagende taak zijn. Een goede planning is dus belangrijk. Door van tevoren een plan te maken en alle wensen en behoeften op een rijtje te zetten, kan je gerichter op zoek gaan naar een woning die bij je past. Maak een lijstje van belangrijke criteria zoals locatie, grootte, budget en voorzieningen, zodat je tijdens de bezichtigingen kan beoordelen of een woning aan de eisen voldoet.

Wij snappen dat zo’n plan maken lastig is. Van Loon helpt jou daarom graag.

Gratis-Hypotheek-Check bij Van Loon

Onderdeel van die voorbereiding is weten wat jouw budget is. Daarom bieden we nu de Gratis-Hypotheek-Check aan. Onze financieel experts staan klaar om jouw situatie te bekijken en je te voorzien van advies op maat. Of je nu wilt weten hoeveel je kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij je past, of wat jouw maandelijkse lasten zouden zijn, wij helpen je graag op weg.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken. Dit kan online of bij ons op kantoor! Onze adviseurs zullen je verwelkomen en samen de financiële mogelijkheden bespreken. Of je nu nog in de oriëntatiefase zit of al concrete plannen heeft om een huis te kopen, onze Gratis-Hypotheek-Check biedt waardevolle inzichten die kunnen helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Maak geheel vrijblijvend en gratis een afspraak!

Wil je er zeker van zijn dat je goed voorbereid op pad gaat tijdens de NVM Open Huizen Dag? Maak dan van tevoren een afspraak, neem telefonisch contact met ons op of laat een Gratis-Hypotheek-Check doen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende tijd en aandacht is om al jouw vragen te beantwoorden.

HYPOTHEEK-CHECK?
Vul je gegevens in