logo

Slider

Nieuwe volmachten voor Van Loon

3 volmachten

Met trots kunnen wij melden dat komende weken de handtekeningen zullen worden gezet onder drie nieuwe volmacht overeenkomsten; namelijk met Nationale Nederlanden, DAS Rechtsbijstand en Avéro.

Dit maakt het voor ons mogelijk straks ook de producten van deze drie gerenommeerde verzekeraars (zowel privé als zakelijk) mee te nemen in ons advies.

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen.

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

Ten slotte Avéro; dit bedrijf is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

Met deze uitbreiding van ons assortiment kunnen wij u een nog beter passend advies geven voor uw totale verzekeringspakket.