logo

Slider

Goed verzekerd op vakantie


Het wintersportseizoen zit er weer zo goed als op; tijd om de zomervakantie te gaan plannen!!

Uren lang de mooiste bestemmingen afstruinen op internet of lekker op de bank met een stapel reisgidsen. Vroegboek kortingen, de mooiste zonaanbiedingen, last minutes; het kan allemaal.

En als je die top vakantie dan gevonden en geboekt hebt gaat de voorpret en het aftellen beginnen. Een nieuwe zonnebril kopen, kijken of je die leuke bikini of zwembroek nog past en misschien toch maar even naar sportschool, want met zo’n zwembandje de zomer in kan natuurlijk echt niet…

Iets minder leuk dan het uitzoeken van je vakantie, maar wél zo verstandig, is het uitzoeken en op tijd afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering.

Je zou je vakantie maar voor vertrek moeten annuleren, halverwege afbreken of die net nieuw aangeschafte zonnebril van daarstraks verliezen tijdens een wandeling. Allemaal onaangename verrassingen die behoorlijk in de papieren kunnen lopen als je hier niet voor verzekerd bent.

Maar welke reisverzekering past nou het beste bij jouw situatie? Kortlopend? Of juist een doorlopende? Wel of geen annuleringsdekking?

Wij helpen graag bij het uitzoeken van een passende verzekering.