logo

Slider

Woonhuisverzekering


Brand, blikseminslag, schade na inbraak en water- en stormschade en allerlei andere, plotselinge, onvoorziene gebeurtenissen. U moet er niet aan denken. Maar als het gebeurt, is een goede verzekering onmisbaar. U vindt deze in de Woonhuisverzekering van het Privé Compleet Pakket. Glas is standaard meeverzekerd in de Woonhuisverzekering. Daarnaast hebt u 5 jaar garantie tegen onderverzekering indien het verzekerd bedrag is vastgesteld aan de hand van de Herbouwwaardemeter. Voor stormschade geldt standaard een eigen risico. U kunt dat tegen een geringe premietoeslag afkopen.

 
Wat is verzekerd? Inhoud

Woonhuis

Is verzekerd tegen schade door alle plotselinge, onvoorziene gebeurtenissen.

Vervanging van sloten na diefstal of beroving van sleutels

Tot maximaal € 600,-.

5 jaar garantie tegen onderverzekering

Indien het verzekerd bedrag is vastgesteld aan de hand van de “Woonhuiswaardemeter”.

Glas

Standaard meeverzekerd tegen breuk

Eigen risico storm

2 o/oo van het verzekerd bedrag met een minimum van € 225,- en een maximum van € 450,- per gebeurtenis. Wilt u dit niet, dan kan dit komen te vervallen tegen een geringe premietoeslag.

Aanvullende dekking (optioneel)

Iedere schade-uitkering wordt met 10% verhoogd i.v.m. allerlei onvoorziene kosten die niet onder de standaard dekking vallen.

Huiseigenarenkorting

Indien binnen het Van Loon Privé Compleet Pakket zowel de Inboedel als het woonhuis worden verzekerd, geldt een aanvullende korting op de Inboedelverzekering van 15%.

Beste voorwaardengarantie

Indien u een schade heeft die niet onder de ruime dekking van deze verzekering valt maar elders wel gedekt is, dan keren wij de schade alsnog uit.