logo

Slider

Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijke adviseur. Een sterke partner voor u op het gebied van Verzekeringen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met onze persoonlijke benadering doen wij ons uiterste best u van dienst te zijn. Een uitstekende service en snelle (schade)behandeling zijn hierbij kernbegrippen voor ons.Daarnaast hebben wij nu door de overname van FDC Van Loon de beste hypotheekexperts in huis.

Verzekeringen
Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Door onze decennialange ervaring zijn wij een sterke partner voor het MKB en in het bijzonder voor de transportsector. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de risico's verbonden aan uw bedrijf snel en volledig doorgronden.

De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, Van Loon Volmacht B.V., geeft ons de extra handvatten om u deze kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen in onze Q & A en op de website van Van Loon Volmacht.

Hypotheken
De hypotheekspecialisten van FDC Van Loon geven onafhankelijk hypotheekadvies en hebben de mogelijkheid om bij alle Nederlandse hypotheekbanken een hypotheek onder te brengen. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende hypotheekcheck, verhoging van uw hypotheek voor verbouwing of als u zich oriënteert op een nieuw pand.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de hypothekenbranche die voor ondernemers interessant is en helpen u graag met het verkrijgen van een hypotheek. Wij kennen de markt en weten de juiste route te vinden om een passend advies te geven en het beste aanbod te doen.