werken bij van loon

voelt niet als werken

join our team! 

We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde en gedreven mensen die ons team willen versterken en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Interesse? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog. We horen graag van je! 

uitdagende job

Bij Van Loon werk je aan uitdagende projecten in diverse sectoren. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat. Bij ons kun je je vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en steeds nieuwe uitdagingen aangaan.

je bent welkom

Wij zijn trots op onze sterke bedrijfscultuur, die is gebaseerd op respect, vertrouwen en samenwerking. We bieden onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privébalans. Bovendien streven we naar een inclusieve en inspirerende werkomgeving waar iedereen zich welkom en prettig voelt.

Wie wij zijn

Onze naam gaat al ruim 85 jaar mee en toch zijn wij een modern en snelgroeiend hypotheek- en verzekeringsbedrijf met een bruisend jong karakter. Door onze kennis én jarenlange ervaring kunnen we ons telkens moeiteloos aanpassen aan veranderingen in de markt.

Met een frisse blik proberen we altijd een goede, passende oplossing te vinden. Ook als we daarvoor soms buiten de gebaande paden moeten treden. Zo blijven we in ontwikkeling! Met ons eigen Volmachtbedrijf bieden we een zeer complete financiële dienstverlening. Van Loon staat bekend om haar snelle (schade)behandeling en persoonlijke benadering. Deze stevige basis zorgt voor zekerheid en vertrouwen bij onze relaties en maakt ons een begrip in de omgeving van onze kantoren voor particulieren en bedrijven.

We zijn een open en informele organisatie. Ons team bestaat uit betrokken collega’s met een hart voor het vak, die samen hard werken aan onze én ieders persoonlijke ambities. Op onze toplocaties, gelegen in het centrum van diverse steden in Brabant en Zuid-Holland, hebben we flexibele moderne werkplekken. Daar kun je op vrijdagmiddag ook een drankje drinken met je collega’s en organiseren we regelmatig leuke en sociale activiteiten.

Receptionist

Dordrecht en Breda
Parttime 24 uur

Vacature Acceptant Particulier Volmacht

Dordrecht
Fulltime, 36-40 uur per week

Adviseur Verzekeringen (Binnendienst)

Dordrecht / Rijswijk
Parttime (24-32 uur)

Medewerker Overvoer Particuliere Verzekeringen

Breda / Dordrecht
Parttime (minimaal 24 uur)

Adviseur binnendienst zakelijke verzekeringen

Dongen
Fulltime

Adviseur Zakelijke Verzekeringen Buitendienst

Breukelen
Fulltime

Adviseur Verzekeringen Binnendienst

Rijswijk
Fulltime/Parttime

Binnendienst medewerker hypotheken

Breda / Dongen
Fulltime / Parttime

Adviseur Particuliere Verzekeringen binnendienst

Dordrecht / Dongen / Den Bosch
Fulltime
Afdeling Verzekeringen Binnendienst