VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

woning kopen

Het blijft spannend om een nieuwe woning te kopen. Of dit nu je eerste keer is of niet. Maar laat je niet afschrikken. Wij helpen je hierbij! Zelfs met vragen waarvan je eerst niet wist dat je deze ging stellen. Dan heb jij straks een hypotheek waar je geen omkijken meer naar hebt. Dat geeft rust én woonplezier.

is jouw hypotheek
up-to-date?

Ook al staat je hypotheek voor 10, 20 of 30 jaar vast, het is goed om hem regelmatig te controleren. Want iedereen verdient een passende hypotheek tegen de laagste lasten. Want hoe lager de maandlasten van je hypotheek, hoe meer geld je overhoudt voor andere (leuke) dingen. En daar wordt iedereen blij van! De moeite waard om je hypotheek te laten checken dus.

verbouwen of verduurzamen

Plannen voor een verbouwing of verduurzaming, maar nog niet voor de financiering ervan? Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn om die mooie keuken, warmtepomp of zonnepanelen mogelijk te maken.
De financiering hiervan kan onder andere via je hypotheek, een bouwdepot of het inzetten van je overwaarde. Genoeg opties dus.
Wij helpen je daarbij!

waar ben je naar op zoek?

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

Gratis Hypotheek Check


Wil je jouw persoonlijke maximale hypotheek weten? Wij berekenen op jouw persoonlijke situatie de maximale hypotheek. Vraag nu de gratis berekening aan ter waarde van €300,-.
gratis berekening

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op