VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

jouw pensioen

Hoe zit het met jouw pensioen? Weet jij hoe je je pensioeninkomen gaat invullen? Dat vraagt om een goede voorbereiding. Elke situatie is namenlijk anders, er is geen standaardoplossing voor iedereen. Lastig? Voor ons niet! Pensioenen zitten namelijk in ons DNA. We beschikken dus over behoorlijk wat kennis en ervaring en die delen we graag met jou.

eerder stoppen met werken

Lijkt het je wel wat om eerder te stoppen met werken? Bijvoorbeeld om op pad te gaan met je camper, tijd te besteden aan je kleinkinderen of omdat het werk fysiek en mentaal zwaarder wordt. Er zijn verschillende manieren om dit mogelijk te maken. Wat de beste manier voor jou is? Dat hangt af van je situatie en wensen. Maar daarin kunnen wij je natuurlijk adviseren. Dan hoef jij alleen maar na te denken hoe jij je vrije tijd gaat invullen.

Meer pensioen? wat kun je zelf doen?

Goed dat je hier over nadenkt! Want iedereen wil toch een extra pensioenpotje? Dat kun je op verschillende manieren creëren. Denk aan sparen of beleggen of kies voor een lijfrenteverzekering. Maar je kunt ook extra aflossen op je hypotheek. Hiermee vul je niet direct je pensioen aan, maar zorg je er wel voordat je lagere maandlasten hebt. Nu én later.

waar ben je naar op zoek

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

meer weten over pensioenen?

Hoe zit het met mijn eigen pensioen?
Wanneer kan ik met pensioen?
Heb ik later voldoende pensioen?

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op