VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

hypotheek voor Ondernemers

Natuurlijk kun jij als ondernemer een hypotheek afsluiten. Waarom niet? Bij het aanvragen van een hypotheek is het belangrijk om je situatie goed in kaart te brengen. Dat geldt voor iedereen, maar voor jou als ondernemer nog wat meer. Wij geven je advies op maat, want jouw situatie is uniek. En vaak is er meer mogelijk naast de standaard spelregels. Soms kan dit een wereld van verschil maken, waardoor jouw droomwoning geen droom blijft.

is jouw hypotheek
up-to-date?

Als ondernemer wil je alles goed geregeld hebben. Zowel zakelijk als privé. Dan is het goed om regelmatig je hypotheek te controleren. Want ook jij wil natuurlijk de best passende hypotheek tegen de laagste maandlasten. Dan houd jij weer meer over om te investeren in je bedrijf. Daar gaat jouw ondernemershart toch ook sneller van kloppen? Zorg er dus voor dat jouw bestaande hypotheek up-to-date is.

verbouwen of verduurzamen

Bedrijfsruimte verbouwen of verduurzamen? Heb je hier al wel de plannen voor, maar nog niet de financiering? Geen probleem, dit regelen wij voor je! Er zijn tal van mogelijkheden om je kantoor uit te bereiden of zonnepanelen te plaatsen. Dat kan onder andere via je hypotheek of een bouwdepot. Genoeg opties en dus altijd een oplossing die past bij jouw bedrijf én wensen.

waar ben je naar op zoek?

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op