VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

bedrijfspand

Met een zakelijke financiering kun je een bedrijfspand kopen, verbouwen, verduurzamen of je pand herfinancieren. Dat kan een mooie investering zijn voor je kantoor, winkel, restaurant, opslag of andere bedrijfsruimte. Hoeveel je hiervoor kunt lenen hangt onder andere af van je bedrijfsresultaten. Ook is er verschil tussen geldverstrekkers onderling. Het vergelijken van geldverstrekkers loont dus. En laten wij hier goed in zijn. Zo maken we samen van jouw droom werkelijkheid.

bedrijfsovername

Sta je op het punt om een bedrijf over te nemen? Dat is een mooie kans voor jou als ondernemer! Maar wel een grote stap. Dit moet je slim aanpakken en dat vergt een goede voorbereiding. Daar helpen wij je graag bij. Samen zorgen we voor een goede onderbouwing van je bedrijfsplannen om de slagingskans van je financieringsaanvraag zo groot mogelijk te maken. Wij regelen alles voor je, zodat jij je kunt blijven focussen op je core business. Dat geeft overzicht en rust.

bedrijfsinvestering

Als ondernemer wil je altijd blijven groeien met je bedrijf. Nieuwe bedrijfswagens, machines of zonnepanelen kan je hierbij helpen. Vaak is het lastig om dit zelf te bekostigen. Je kunt dan kiezen voor een zakelijke lening, maar heb je ook wel eens gedacht aan een zakelijk krediet of zakelijke lease? Welke vorm van financiering je kiest, moet wel passen bij de investering. Daarvoor zijn onze adviseurs er. Wij helpen bij het maken van de juiste keuze. Dan heb jij weer tijd om andere belangrijke keuzes temaken.

waar ben je naar op zoek?

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op