VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

voor al je verzekeringen

Het uitzoeken van je bedrijfsverzekeringen kost veel tijd. En die heb je vaak niet als ondernemer. Daarom doen wij dat voor je. Wij bekijken goed welke verzekeringen passen bij jouw bedrijf en welke niet. Zo heb jij een pakket op maat voor jouw situatie. Dit kunnen wij doen omdat we via onze eigen volmacht de bevoegdheid hebben om zelfstandig verzekeringen af te sluiten en te beheren.

Heb je eenmaal je verzekeringspakket samengesteld, dan gaat onze service uiteraard gewoon door en staan we altijd voor je klaar.

zzp'er

Dé zzp’er bestaat niet. Als aannemer krijg je namelijk met andere situaties te maken dan wanneer je als grafisch vormgever werkt. Wij weten dat en helpen je met het selecteren van de zakelijke verzekeringen die jij in jouw werk nodig hebt. Wij regelen alles voor je. Dan kan jij je focussen op je core business.

Ook voor je personeel

Personeel is het visitekaartje van je bedrijf. Maar wat als een van je medewerkers een ongeval krijgt of langdurig ziek wordt? Ook dan wil je er zijn voor je medewerkers. In zo’n situatie ben je blij als je goed verzekerd bent. Wij zorgen ervoor dat je verzekeringen hebt die jou op dat moment echt helpen. Fijn voor jou én je personeel.

waar ben je naar op zoek?

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op