VAn Loon
Geeft jou het
beste advies

Financiële gevolgen

Als werkgever ben je in Nederland wettelijk verplicht om twee jaar lang een deel van het loon van een zieke medewerker door te betalen. Dat kan aardig in de papieren oplopen. Zeker als je je bedenkt dat je mogelijk ook vervangend personeel moet regelen. Een verzuimverzekering biedt dan uitkomst. Deze verzekering dekt de loondoorbetaling en vergoedt bovendien soms de kosten voor
re-integratie en verzuimbegeleiding. Dat is voor jou een hele zorg minder! 

Verzekering op maat

Het kiezen van een verzuimverzekering is best complex. Voor welke dekking ga je, welke hoogte van het eigen risico kies je en welke ondersteuning kan een verzekeraar jou bieden?

Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. We controleren de polisvoorwaarden en selecteren de verzuimverzekering met de gunstigste premie. Zo krijg jij altijd een verzekering op maat die het beste is voor jouw bedrijf én je personeel.

Jouw verzuimadviseur

Goede verzuimbegeleiding is voor jouw bedrijf essentieel. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning én advies via Amplio Verzuimexperts. Amplio Verzuimexperts biedt in combinatie met Veilig Digitaal Dossier optimale begeleiding van de werkgever bij verzuim van personeel. Via je eigen portaal kun je als werkgever eenvoudig ziek- en herstelmeldingen doorgeven en krijg je inzicht in alle personeelsgegevens en de voortgang van het herstel van een zieke collega.

waar ben je naar op zoek?

Doorklikpagina 1
Doorklikpagina 2
Doorklikpagina 3

Waarom kies je van loon

Altijd onafhankelijk!
Altijd advies op maat!
Altijd passend bij jouw wensen!
Altijd met persoonlijke aandacht!

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op