Van Loon Groep neemt vand der Fluit over

Na vijftig jaar Van der Fluit in regio ‘s-Hertogenbosch gaat het kantoor nu verder binnen de Van Loon Groep. Patrick van der Fluit sluit daarmee een hoofdstuk af. Wegens zijn gezondheid stopt Patrick met zijn werkzaamheden voor het familiebedrijf dat in de afgelopen vijftig jaar is opgebouwd.

Van Loon neemt over

Van der Fluit: ‘’Ik kijk terug op een mooie tijd en ben trots op wat mijn vader en ik de jaren hebben kunnen opbouwen. Mijn dank is groot aan onze relaties die vele jaren op mij hebben vertrouwd en aan collega’s op wie ik heb kunnen bouwen. Wegens mijn gezondheid moet ik helaas de keuze maken om een stap terug te doen. Ik draag met veel vertrouwen het kantoor over aan mijn gewaardeerde collega Marcel van Loon."

Positief over de toekomst

Bart de Gouw, lid managementteam Van der Fluit: "Nu we verder gaan binnen de Van Loon Groep kijken we zeker positief naar de toekomst. We werkten al veel samen, onder andere vanuit het Centraal Volmachtbedrijf. Nu zullen we samen met het team bij Van Loon ons bedrijf verder ontwikkelen zodat onze klanten nu en in de toekomst op ons kunnen blijven bouwen."

Vestigingen al omgetoverd

Marcel van Loon, eigenaar van de Van Loon Groep: ‘’We hebben van dichtbij meegemaakt hoe Patrick is geraakt door zijn gezondheid. We werken al meer dan vijfentwintig jaar samen en zien elkaar echt als kameraden. Dat hij ons zijn bedrijf toevertrouwt vind ik dan ook erg bijzonder. Samen met het team van Van der Fluit zullen we zoals altijd de relaties blijven bedienen en op nummer één zetten. De vestigingen in Den Bosch, Empel en Breukelen zijn begin dit jaar al omgetoverd tot heuse Van Loon-vestigingen. Dit zorgt er direct voor dat de collega’s het Team Van Loon-gevoel krijgen en op korte termijn kunnen profiteren van onze sterke organisatie met onder andere de centrale marketing activiteiten, uitgebreide automatisering en alle kennis en kunde van de Van Loon-collega’s."

HYPOTHEEK-CHECK?
Vul je gegevens in