Van Loon heeft meer dan 24 volmachten, maar wat is het voordeel hiervan voor jou?

Een verzekeringsvolmacht, wat is dat? In deze blog geven we samen met de afdeling verzekeringen bij Van Loon antwoord op deze vraag. Want de adviseurs bij Van Loon hebben namelijk een volmacht. Grote kans dat jij dus als klant bij Van Loon hier voordeel aan hebt.

Wat is het voordeel van een verzekering via volmacht?

Misschien heb je er nog nooit eerder van gehoord, een volmacht voor verzekeringen. Dat is eigenlijk best wel logisch. Een belangrijk voordeel van een verzekeringsadviseur met een volmacht is de snelle en efficiënte afhandeling van verzekeringsaanvragen en schademeldingen. Omdat we de bevoegdheid hebben om namens de verzekeringsmaatschappij op te treden, kunnen we het hele proces van offerte en polis uitgifte tot het afhandelen van een schade versnellen. Dit betekent dat jij snel en gemakkelijk toegang hebt tot de benodigde dekking, zonder lange wachttijden of ingewikkelde administratieve procedures.

Maatwerk voor jouw situatie

Er is meer flexibiliteit om een maatwerkoplossing te bieden. Hoe kan dat?  We hebben de vrijheid om verschillende verzekeringsproducten van meerdere verzekeringsmaatschappijen te combineren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Zo maken we samen een dekking op maat die nauwkeurig aansluit op de risico's en vereisten van jou. In plaats van te vertrouwen op standaardpakketten, profiteer je van een gepersonaliseerde benadering.

Advies en persoonlijk contact

We kennen ze allemaal, chatbots, online formulieren, keuzemenu’s en lange wachttijden. Wat kan een klant verwachten bij Van Loon? Bij Van Loon staan we voor persoonlijk contact en gedegen advies. Je hebt direct contact met jouw adviseur bij al je vragen. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis van de verzekeringsmarkt en begrijpen de complexiteit van verschillende polissen en dekkingsopties. Zo zorgen we ervoor dat jij de meest geschikte verzekeringsoplossingen krijgt. Ook beoordelen we of de dekking wel nodig is op basis van de risico’s die jij kan lopen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er een goede balans is tussen de mogelijke risico’s en kosten.

Een schade handel je af met jouw contactpersoon

Kortom, het afsluiten van jouw verzekeringen via Van Loon en onze volmacht heeft dus zo zijn voordelen. De snelle afhandeling van verzekeringsaanvragen, de mogelijkheid van maatwerkoplossingen, uitgebreid advies en de opbouw van een langdurige relatie dragen allemaal bij aan een hogere klanttevredenheid. Als je dus op zoek bent naar persoonlijk advies en een op maat gemaakte verzekeringsoplossing, kan Van Loon jou verder helpen. Neem vandaag nog contact op.

HYPOTHEEK-CHECK?
Vul je gegevens in