Wij rennen voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Met trots steunen wij Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda tijdens de Bredase Singelloop op zondag 2 oktober 2022! Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen genieten van beweging, sport en culturele activiteiten. Helaas is dat niet voor ieder kind mogelijk. Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda zet zich in om hier verandering in te brengen.

Jeugdfond Sport & Cultuur Breda

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda maakt het mogelijk dat alle kinderen in Breda aan sport of een culturele activiteit kunnen deelnemen door contributie, lesgeld of teamkleding te betalen. Een organisatie die wij een warm hart toedragen, omdat wij vinden dat ieder kind recht heeft op beweging, sport én cultuur en hier vooral veel plezier in moet hebben.

Samen rennen

Daarom steunen wij Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda graag op een sportieve wijze. Samen met een geweldige, sportieve club van collega’s, relaties, familieleden en vrienden staan wij op zondag 2 oktober 2022 aan de start van de Singelloop in Breda. Voor iedere gelopen kilometer van een deelnemer van ons team doneert Van Loon € 1,- euro aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. Zo komen we samen in actie en kunnen we nog meer kinderen in Breda laten genieten van sport en cultuur!

Wil jij je ook actief inzetten voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda, bekijk dan onze actiepagina.

Wij zijn trots dat Van Loon een sportieve partner is van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. Sta jij op zondag 2 oktober langs het parcours van de Singelloop in Breda om ons team aan te moedigen?

HYPOTHEEK-CHECK?
Vul je gegevens in