BLAUW & FLORIJN IS NU VAN LOON

Hoe kunnen we je helpen?

WELKOM BIJ VAN LOON

Vanaf nu gaat Blauw & Florijn verder als Van Loon. Wij zijn heel blij met deze samenwerking, vandaar dat we nog een stapje verder gaan en sinds 1 januari 2024 ook de naam Van Loon dragen.

Wat verandert er?

Er verandert eigenlijk helemaal niks. Onze naam wordt dan wel Van Loon, maar onze persoonlijke service en bekende gezichten blijven! Je kunt nog steeds bij onze kantoren in Den Haag, Rotterdam en Leiden naar binnenlopen wanneer je een brandende vraag hebt voor een van onze collega's. De locaties krijgen wel een nieuw jasje met de naam Van Loon, maar dat vinden we alleen maar heel mooi.

Nóg meer specialistische kennis

Dankzij de samenwerking met Van Loon is ons team uitgebreid en beschikken we over nóg meer specialistische kennis en ervaring. Hierdoor bieden we je een zeer complete dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen én financieringen voor verhuurd- en bedrijfsmatig onroerend goed. Dankzij het eigen volmachtkantoor Van Loon Volmacht mogen onze adviseurs aanvragen voor verzekeringen zelfstandig behandelen, accepteren en verwerken. Dit is een stuk efficiënter en hierdoor kunnen we je bij schade nog sneller en beter helpen.

Persoonlijk advies

Van Loon hecht veel waarde aan persoonlijk advies. We nemen allemaal graag de tijd om ons advies duidelijk uit te leggen en alles tot in de puntjes voor jou te regelen. Weet de een even niet het antwoord op je vraag? Dan is er zeker een andere collega die het wel weet. Dat is het voordeel van onze samenwerking. Zo krijg jij altijd het beste financiële advies!

Klaar voor de toekomst

Als Van Loon bouwen we in 2024 verder aan een mooie toekomst. Voor jou, onze collega’s en onze kantoren. We kijken met vertrouwen én veel plezier uit naar deze volgende stap.

Bel direct

Direct contact? Bel ons op het telefoonnummer hieronder.
Den Haag: 070-8872531
Leiden: 071-8200376
Rotterdam: 010-8208935

Terugbel verzoek

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Laat het weten door een bericht te sturen naar het mailadres hieronder
info@van-loon.nl

Bezoek ons

Nog steeds op onze kantoren in Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op