Van Loon partner van nieuwbouwproject POST Breda

Heb jij interesse om te wonen op een fantastische plek midden in het centrum van Breda? Dan is nieuwbouwproject POST Breda misschien wel iets voor jou! In samenwerking met makelaar Storimans en Partners, Kin Makelaars en Van der Sande makelaars zijn wij verbonden aan dit unieke project. Hierdoor kunnen wij je snel inzicht geven in je financiële mogelijkheden.

POST Breda: 120 nieuwe woningen

Het voormalige postkantoor in het centrum van Breda zal een flinke metamorfose ondergaan. Het wordt een unieke plek om te wonen: karakter, historie, groen, variatie in woningen en diverse faciliteiten, POST Breda heeft het allemaal. Vanaf de eerste verdieping worden appartementen en penthouses gerealiseerd met 120 woningen in totaal. Op de begane grond komen winkels, kantoren en horecagelegenheden. Dit zorgt voor extra gezelligheid en levendigheid in het gebied. Meer weten over het nieuwbouwproject? Lees hier meer over POST Breda.

Van Loon partner voor financieel advies

Als partner van POST Breda is alle projectinformatie bij ons bekend. Hierdoor kunnen we maatwerk bieden en je snel inzicht geven in de financiële mogelijkheden voor jouw droomappartement. Natuurlijk vertellen we je ook wat er allemaal komt kijken bij de financiering van je nieuwe woning. Zo kan het wellicht interessant voor je zijn om je huidige hypotheek over te nemen.

Extra hypotheekvoordeel

Ook kunnen wij kijken of jij extra hypotheekvoordeel kunt krijgen. Hoewel het rentetarief voor je hypotheek afhankelijk blijft van de gekozen rentevaste periode, spelen hypotheekverstrekkers ook in op duurzaamheid. Hoe zuiniger een woning, hoe lager de rente. Dus hoe beter het energielabel, hoe groter het voordeel. Zo kan de rente zo maar een paar procentpunten lager uitvallen.

Meer informatie

Wil jij inzicht in je financiële mogelijkheden voor POST Breda? Neem dan snel contact met ons op!