VAN DER FLUIT IS NU VAN LOON

Hoe kunnen we je helpen?

Welkom bij VAN LOON

Vanaf nu gaat Van der Fluit verder als Van Loon. Jouw adviseur voor verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Nieuw... en toch ook weer niet. Want de voor jouw bekende gezichten staan nog steeds klaar in onze vestigingen in Den Bosch, Empel en Breukelen.

Waarom deze verandering?

Patrick van der Fluit vertelt: ‘’Door gezondheidsredenen heb ik, met pijn in mijn hart, moeten besluiten om mijn werkzaamheden voor Van der Fluit naast me neer te leggen. Daarom heb ik met veel vertrouwen per 1 januari 2024 het stokje overgedragen aan Van Loon. Ik kijk terug op een mooie tijd en ben trots op wat mijn vader en ik de jaren hebben kunnen opbouwen. Mijn dank is groot aan onze relaties die vele jaren op mij hebben vertrouwd en aan alle collega’s op wie ik heb kunnen bouwen.’’

Wat gaat er veranderen?

Er verandert eigenlijk helemaal niks. Onze naam wordt dan wel Van Loon, maar onze persoonlijke service en bekende gezichten blijven! Je kunt nog steeds bij onze kantoren in Breukelen, Den Bosch en Empel naar binnenlopen wanneer je een brandende vraag hebt voor een van onze collega's. Onze locaties krijgen binnenkort een mooi nieuw jasje en gaan ze net als onze polissen de naam Van Loon dragen.

Wat gebeurd er met jouw lopende producten en afpsraken? 

Alle diensten van Van der Fluit vallen vanaf nu onder Van Loon. Door de samenwerking ziet u op alle polissen de naam Van Loon vermeld staan. Voor de rest verandert er niets voor u. Onze collega’s blijven werken vanuit de kantoren in ’s-Hertogenbosch, Breukelen en Empel en blijven uw eerste aanspreekpunt.

Bel direct

Direct contact? Bel ons op het telefoonnummer hieronder.
's-Hertogenbosch: 073-6211255
Breukelen: 030-2512021
Empel: 073-6422355

Terugbel verzoek

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Laat het weten door een bericht te sturen naar het mailadres hieronder
info@van-loon.nl

Bezoek ons

Nog steeds op onze kantoren in 's-Hertogenbosch, Empel en Breukelen

Meer WEten?

Neem contact

Met ons op